Ring oss direkt 020-51 10 10

Nya franchisetagare i Helsingborg och Umeå

Alert Senior expanderar kedjan med två nya franchisetagare. Vi välkomnar Leif Svensson med ansvar för Helsingborg och Höganäs samt Andreas Brändström som ansvarar för Umeå och Örnsköldsvik.

Leif Svensson har en bakgrund inom industrin där han främst har arbetat med försäljning och ledarskap. Andreas Brändström har jobbat med försäljning och rådgivning under hela sin karriär och kommer senast från en tjänst på Folksam där han arbetat som pensionsrådgivare.

Det känns oerhört glädjande att Leif och Andreas valt att ansluta till vårt franchisekoncept säger Niclas Ohlsson, VD för Alert Senior. I och med detta så täcker vi idag in ett 30-tal orter i Sverige.

-Jag har i min tjänst som pensionsrådgivare kommit i kontakt med blivande pensionärer och har genom det fått en förståelse för vilken enorm kunskap och vilja som finns inom denna målgrupp säger Andreas Brändström.

-Att få jobba med personal som inte arbetar för att de måste utan för att de vill och kan känns väldigt stimulerande säger Leif Svensson. Våra seniorer uppskattar att få vara en del av ett större socialt sammanhang, vilket medför att det finns en otrolig värme och glädje i den här branschen.

Nu påbörjas arbetet med att rekrytera seniorer till våra nya kontor samt marknadsföring av våra tjänster inom både privat och företagsmarknaden. Vi söker personal som är ålders- eller avtalspensionärer och som har kompetens inom olika områden.

Andreas Brändström

Andreas Brändström

Franchisetagare

0702-555566
andreas.brandstrom@alertsenior.se

Niclas Hagnäs

Leif Svensson

Franchisetagare

070-6993828
leif.svensson@alertsenior.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda. Bara fyll i din e-postadress och välj ditt lokala Alert Senior-kontor här nedan.

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Vad kan vi hjälpa dig med?

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer