Ring oss direkt 020-51 10 10

Alert Senior växlar upp med platschefer i Västerås och Stockholm

Alert Senior stärker upp verksamheten och har rekryterat två platschefer till kedjan. Vi välkomnar Reijo Arola med ansvar för Västerås och Mia Eriksson som ansvarar för ett antal orter i Stockholmsområdet.

Reijo Arola har en bakgrund inom Media och har de senaste 22 åren jobbat på Västerås Tidning med försäljning och marknadsföring. Mia Eriksson har en bakgrund från seniorbemanningsbranschen där hon jobbat i olika roller de senaste sju åren.

Alert Senior är inne i en kraftig tillväxt och rekryteringen av Reijo och Mia är ytterligare led i att öka närvaron i dessa regioner säger Niclas Ohlsson, VD för Alert Senior. Vi växer med både nya franchisetagare runt om i landet, senast i Umeå och Helsingborg och genom rekrytering av egna platschefer som ansvarar för ett specifikt distrikt.

– Från att ha arbetat i en värld av media känns det väldigt kul att få jobba med alla seniorer och få ta del av deras kompetens och engagemang. Att ta klivet in i en för mig okänd bransch är både stimulerande och utvecklande och jag ser framtiden an med tillförsikt och entusiasm säger Reijo Arola

– Efter sju år i branschen är jag fortfarande full av energi och glädje i mitt arbete. Mina tidigare erfarenheter gör att jag ser vikten av att växa som företag men ändå behålla en ”familjär” miljö för våra seniorer och kunder som viktig, att inte bli en industri helt enkelt. På Alert senior har man lyckats med detta och det gör att jag känner stor glädje att få bli en del av detta säger Mia Eriksson.

Alert Senior söker fler engagerade franchisetagare som vill ansluta till vårt framgångsrika koncept. Läs mer om detta och ansök på www.alertsenior.se/bli-franchisetagare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda. Bara fyll i din e-postadress och välj ditt lokala Alert Senior-kontor här nedan.

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Vad kan vi hjälpa dig med?

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer