Ring oss direkt 020-51 10 10

Nya franchisetagare i Växjö, Karlstad och Stockholm

Alert Senior expanderar kedjan med tre nya franchisetagare. Vi välkomnar Christer Stolpe med ansvar för Växjö och Alvesta, Sara och Christian Secund med ansvar för Karlstad och Arvika samt Patrik Andersson som ansvarar för Järfälla, Solna, Sundbyberg och Upplands Väsby.

Christer Stolpe har en bakgrund inom bilindustrin där han sedan 15 år tillbaka har arbetat med försäljning, både som säljare och försäljningschef inom återförsäljarledet samt region-och fleetchef på generalagentsnivå.

Sara Secund har en bakgrund från hotell och restaurangbranschen. Sedan sex år tillbaka har hon arbetat på Volvo i Arvika som ordermottagare och marknadskontakt. Hennes bror Christian Secund har arbetat många år i databranschen. Sedan ett antal år tillbaka har han arbetar på Volvo som inköpsansvarig, logistikansvarig, global volymplanerare och senast inom strategisk och operativ planering.

Patrik Andersson har arbetat med ledarskap i olika former under hela sin karriär. Han har b.la. varit butikschef och regionchef i olika företag, såsom 7-eleven, ICA, Shell, Statoil/CircleK och Telia. Patrik driver sedan 2016 tillsammans med kollegan Frank Malmqvist en Subwayrestaurang.

Vi avslutar 2017 med att etablera oss i tre starka regioner och vi är väldigt nöjda med att våra nya franchisetagare valt Alert Senior för sin framtida karriär säger Niclas Ohlsson, VD för Alert Senior. I och med detta blir vi 11 franchisetagare och täcker in ett 40-tal orter i landet.

–  Växjö och övriga kommuner i Kronoberg har i flera år varit bland Sveriges mest expansiva regioner. Med den erfarenhet jag har inom försäljning, marknadsföring och ledarskap tillsammans med den oerhörda kompetens som seniorerna står för hoppas jag kunna utveckla Alert Senior i mina områden, säger Christer Stolpe.

–  Vi hade länge pratat om att starta ett företag inom Rut- & Rot tjänster och när vi kom i kontakt med Alert Senior kändes det väldigt bra. Vi blev väldigt entusiasmerade och vi kände att företaget hade en human och visionär idé, säger Christian och Sara Secund.

–  Jag har arbetat med människor i alla åldrar men jag tilltalas extra mycket att arbeta med seniorer. Min erfarenhet är att seniorer är väldigt lojala och att de i detta koncept arbetar för att de vill och inte för att de måste, säger Patrik Andersson. Det tycker jag stavas arbetsglädje.

Nu påbörjas arbetet med att rekrytera seniorer till våra nya kontor samt marknadsföring av våra tjänster inom både privat- och företagsmarknaden. Vi söker personal som är ålders- eller avtalspensionärer och som har kompetens inom olika områden.

Är du pensionär och intresserad av att arbeta, läs mer och ansök här.

Är du privatperson eller företagare och intresserad av våra tjänster, läs mer här.

Christer Stolpe

Christer Stolpe

Franchisetagare

0709-29 58 56
christer.stolpe@alertsenior.se

Patrik Andersson

Patrik Andersson

Franchisetagare

0761-41 82 14
patrik.andersson@alertsenior.se

Christian Secund

Christian Secund

Franchisetagare

christian.secund@alertsenior.se

Sara Secund

Sara Secund

Franchisetagare

sara.secund@alertsenior.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda. Bara fyll i din e-postadress och välj ditt lokala Alert Senior-kontor här nedan.

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Vad kan vi hjälpa dig med?

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer