pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile
Tillbaka
På vilken ort vill du etablera din verksamhet?
Hur snart vill du börja?
Var fick du information om att vi söker franchisetagare?
Alert Senior integritetspolicy
Vill du jobba med ett stimulerade koncept?

Bli en del av vår snabbt växande franchisekedja!

Ny franchisetagare i Trelleborg och Ystad

Alert Senior fortsätter sin expansion med att ansluta en ny franchisetagare. Vi välkomnar Thomas Borgström som ansvarar för Trelleborg och Ystad.

Thomas har stor erfarenhet av att driva, leda och utveckla bolag med över 20 år som företagare inom städbranschen. Thomas har även arbetat som företagssäljare och regionchef inom servicebranschen.

Vi har rivstartat 2018 och har nu anslutit 12 franchisetagare till Alert Senior kedjan. Att Thomas med sin bakgrund väljer att ansluta till vår kedja känns väldigt bra säger Niclas Ohlsson, VD för Alert Senior. Både Trelleborg och Ystad är viktiga städer att etablera vårt varumärke i.

Vi valde Alert Senior för att deras upplägg känns väldigt proffsigt och att de har ett organiserat koncept. Jag är fylld med energi och längtar verkligen efter att ta mig an utmaningen för att sätta Alert Senior på kartan i södra Skåne säger Thomas Borgström.

Nu påbörjas arbetet med att rekrytera pensionärer till vårt nya kontor samt att marknadsföra våra tjänster inom både privat-och företagsmarknaden. Vi söker nu personal som är ålders- eller avtalspensionärer och som har kompetens inom olika områden.

Är du pensionär och intresserad av att arbeta på dina villkor, läs mer och ansök här

Är du privatperson eller företagare och intresserad av våra tjänster, läs mer här

Thomas Borgström

Thomas Borgström

Franchisetagare

0709-43 39 60
thomas.borgstrom@alertsenior.se

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer