Ring oss direkt 020-51 10 10

Vill du starta egen verksamhet i Linköping

Är du vår nästa franchisetagare? Marknaden för seniorbemanning växer kraftigt. Därför söker vi dig med hög entreprenörsnivå som vill vara med i expansionen av franchisekedjan. Träffa oss 25 oktober 2018 kl 18:00-20:00 på Scandic Linköping City.

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra uppdrag både mot företagsmarknaden och privatmarknaden, i form av hushållsnära tjänster.

Idag är 13 st franchisetagare anslutna till Alert Seniorkedjan och just nu söker vi en kollega i Linköping som vill vara med och bygga vidare på vårt koncept. Passa på och träffa oss samtidigt som du kan lära dig mer om franchise när franchisetorget besöker Linköping. Klicka här för att komma till Franchisetorget och få mer information om kvällens program.

Vill du redan nu läsa mer om vårt koncept och komma i kontakt med oss klicka här.

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda. Bara fyll i din e-postadress och välj ditt lokala Alert Senior-kontor här nedan.

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Vad kan vi hjälpa dig med?

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer