Ring oss direkt 0472-50 25 85

Vi fixar trädgården!

Nu är dags att vårstäda trädgården!

Nu väntar sol och värme och din trädgård vaknar till liv. Vi hjälper dig med det mesta från gräsklippning till stenläggning, trädbeskärning eller en rejäl vårstädning.

Läs mer

Vi söker fler medarbetare

Det finns flera fördelar med att fortsätta arbeta även efter att du nått pensionsåldern, pension och arbete utesluter nämligen inte varandra. Din långa arbetslivserfarenhet gör dig attraktiv på marknaden och även ekonomiskt är det ofta förmånligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer

Populära tjänster

Just nu är dessa tjänster särskilt populära hos oss: tapetsering, städhjälp, lägga golv, måla, montera kök, spackla och slipa väggar samt diverse snickeri.

 • Snickare

  Att bygga och snickra är något de flesta klarar av på egen hand, åtminstone måttligt…

  Läs mer
 • Städning

  Våra alerta seniorer tar sig gärna an ditt hem och kan med nöje både dammsuga,…

  Läs mer

Senaste nytt

 • Träffa Alert Senior på årets Bomässa & Trägårdsmässa i Växjö

  Alert Senior ställer ut på årets Bomässa & Trädgårdsmässa, Tipshallen i Växjö 20-22 april 2018. Besök oss i vår monter  nr 112 och var med i utlottningen av fyra timmars valfri tjänst av hushållsnära tjänster med Rot-och Rut-avdrag.Läs mer
 • Vi söker hantverkare och städare!

  Är du den vi söker, eller känner du kanske rätt person? Tipsa oss gärna, skulle ditt tips leda till anställning belönar vi dig med 3 timmars gratis hjälp i hemmet eller trädgården!   Vi har många uppdrag och behöver förstärka med ytterligare personal. Vi söker duktiga lokalvårdare/städare och hantverkare. Lokalvårdare. …Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Alvesta i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.