Ring oss direkt 0721-50 60 70

Vi fixar hantverkare!

Nu är det dags att njuta i trädgården!

Nu är det sol och värme och din trädgård har vaknat till liv. Vi hjälper dig med det mesta från en ny altan till stenläggning eller målning av din fasad.

Läs mer

Vi söker fler medarbetare

Det finns flera fördelar med att fortsätta arbeta även efter att du nått pensionsåldern, pension och arbete utesluter nämligen inte varandra. Din långa arbetslivserfarenhet gör dig attraktiv på marknaden och även ekonomiskt är det ofta förmånligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer

Referenser

Projekt utförda av Alert Senior Ängelholm

 • Anita och Gösta, hantverkstjänst Ängelholm

  Ni har fått hjälp av Alert Senior, hur började det hela? -Vi vet…

  Läs mer
 • Diverse hantverksjobb

  Vad har du fått hjälp med? – Alert Senior har byggt ett staket,…

  Läs mer
Visa alla nyheter

Senaste nytt

 • Vår elektriker får visa vad han kan göra med sina kunskaper

  En fastighet i Munka Ljungby fick nya ägare som insåg behovet av renovering av väggar, tapetsering och ommålning. Kunden tog tidigt kontakt med Alert Senior så åtagit sig att tillsammans med kunden göra de hantverksarbete och trädgårdsarbete som ägarparet fann nödvändigt. Nu har inte bara våra snickare, målare haft jobb …Läs mer
 • Trädgårdsskötsel på villatomt till en sommarstuga i Båstad

  Våra arbetande pensionärer tar gärna hand om trädgårdsarbetet även om kunden bara använder huset delar av året. Eller just därför. Huset är kanske uthyrt i övrigt. Vi klipper gräset, räfsar löv, håller ordning i rabatter, klipper häckar mm. På bilderna har några fruktträd blivit beskurna. Ofta måste man göra det …Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på Alert Senior Ängelholms nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Ängelholm i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer