pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior Avesta
0226-514 44

Behöver dina fruktträd lite omsorg? Vi är utbildade i trädbeskärning.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Är du osäker på hur du bäst sköter dem?

Ett par av våra lokala seniorer har varit på kurs under en dag vid vackra Tyresö slott i helgen.

Här ser vi hur Bengt, Sören, Sonja och Roger beskär ett fruktträd vid Tyresö Slott i Stockholm.

Att beskära och klippa träd är lite av en konst – en konst som våra duktiga seniorer behärskar tack vare många års erfarenhet. För bästa resultat vid trädbeskärning använder vi oss av den mycket effektiva JAS-metoden, vilket innebär beskärning under juli, augusti och september. Enligt JAS-metoden beskär man träden under den tid då de bäst klarar av att läka efter en ordentlig klippning; under dessa tre månader är träden nämligen som starkast och har som mest energi. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan trädbeskära och göra fint i just din trädgård.

Med JAS-metoden, som våra erfarna medarbetare använder när de utför trädbeskärning, återhämtar sig träden bättre och snabbare än om man skulle beskära och klippa under tidig sommar, och det gäller många träd – men inte alla. Man bör däremot känna till att hur man beskär är viktigare än när man gör det – och vi vet hur. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om våra tillvägagångssätt och under ett personligt besök tar vi fram ett förslag som passar just dig och din trädgård för bästa möjliga trädbeskärning. Alert Seniors medarbetare kan du med trygghet anlita när du vill ta fram trädgårdens bästa sidor!

 

Alert Senior Avesta i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer