pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior Avesta
0226-514 44

Alltid välstädat hemma.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Dammråttor kan växa sig feta på nolltid. Har du ett städabonnemang hos oss får de aldrig en chans.

Vi människor har fallenhet för olika saker och tycker olika sysslor är roliga. Som tur är finns det personer som tycker om att städa och som gör det fantastiskt bra. Några av dem arbetar hos oss och du som inte hinner, orkar eller vill lägga kraft och tid på städning kan anlita dem. De är noggranna och arbetar utifrån den långa erfarenhet som våra seniorer har. De dammsuger, torkar golv och håller hemmets ytor fria från smuts och fläckar.

Hemstäd

Med ett städabonnemang behöver du inte ens fundera på när det är dags för en insats. Städningen löper på med det antal timmar per vecka eller månad, på den veckodag och vid den tidpunkt, du har beställt. Två timmar varannan vecka är en vanlig överenskommelse. Men vill du få städat oftare går det bra och vill du att de som städar koncentrerar sig på vissa delar av hemmet möter vi dina önskemål om det också.

Du kan alltid njuta av den sköna känslan av att komma hem till ett välstädat hem. Och när lusten att bjuda hem några vänner dyker upp behöver du aldrig fundera på om du måste städa först.

Du får RUT-avdrag för hemstäd. Vi sköter ansökan och avdrag. Du får en faktura på slutsumman månadsvis, i efterskott.

Vill du veta vad som ingår som standard i våra hemstädningar? Hör av dig nu direkt på telefon 0224-314 44 eller fyll i vårt kontaktformulär här på hemsidan så hör vi av oss så.

 

 

Alert Senior Avesta i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer