pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior Avesta
0226-514 44

Rena och fräscha lokaler i Salas affärsgalleria.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Alert Senior inleder samarbete med fastighetsägaren Point Properties från och med 1 juli 2019.

Logga Fastighetsägare

Sala har ett levande centrum där gammalt och nytt möts på ett harmoniskt sätt. Här finns gott om småbutiker i de låga husen längs gågatorna. Den moderna affärsgallerian Sala Torg är placerad alldeles i anslutning till det gamla torget och mitt emot Rådhuset från 1700-talet.

Affärsidén hos gallerian Sala Torgs nya ägare Point Properties, ett dotterbolag till Fastator AB, är att tillsammans med kommuner och andra lokala aktörer skapa förutsättningar för att behålla och utveckla livskraftig handel i levande stadskärnor.

Förutom butikernas utbud är det viktigt för en livaktig centrumhandel att rena och fräscha lokaler möter dem som besöker butikerna i gallerian, eller bara slinker in för en fika. Vi på Alert Senior är stolta över att vara den lokala företagspartner som Point Properties väljer för uppdraget att städa gallerian Sala Torg.

Våra alerta seniorer har lång yrkeserfarenhet bakom sig och arbetar proffsigt och noggrant. Städning av såväl privata hem som kontor ingår redan i företagets verksamhet. Vi åtar oss att städa så ofta, så regelbundet och på de tider som våra kunder önskar. Allt från regelbunden veckostädning och städabonnemang till flyttstädning.

Läs mer om vilka städtjänster vi erbjuder på:

https://www.alertsenior.se/sala-heby/tjanst/stadning/

https://www.alertsenior.se/sala-heby/tjanst/kontorsstadning/

 

Alert Senior Avesta i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer