pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior Härryda
0301-212 02

Träffa Alert Senior på Seniormässan i Göteborg

Vad kan vi hjälpa dig med?

Alert Senior kommer att medverka i årets Seniormässa i Göteborg den 5-7 mars. Seniormässan är till för dig som vill upptäcka något nytt och som vill leva aktivt. Där kommer att finnas ett stort antal utställare med det mest varierade utbudet, bland annat vi på Alert Senior!

Är du pensionär och vill jobba på egna villkor med exempelvis företagsbemanning, hantverk, snickeri, måleri eller fastighetsskötsel? Kom isåfall och prata med oss! Vårt monternummer är B05:04. Om du är intresserad av att jobba med oss pratar vi gärna mer med just dig.

Är du inte ute efter att jobba hos oss utan snarare är intresserad av någon av våra tjänster är du också varmt välkommen till vår monter B05:04 så berättar vi mer om Alert Senior och hur vi kan hjälpa just dig. Hos oss jobbar seniorer med bred och lång erfarenhet inom företagsbemanning, snickeri, måleri, tapetsering, städ, fönsterputs, trädgård och många fler områden. Kom förbi vår monter och berätta närmare vad du behöver hjälp med.

Vi ses på Seniormässan i Göteborg den 5-7 mars 2019. Köp dina biljetter på seniormässans sida här.

Öppetider:
Tisdag: kl 10.00 – 16.00
Onsdag: kl 10.00 – 16.00
Torsdag: kl 10.00 – 16.00

Seniormässan i Göteborg Logotype

 

Alert Senior Härryda i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer