Ring oss direkt 054-770 17 77

Vi fixar hantverkare!

Nu är det dags att njuta i trädgården!

Nu är det sol och värme och din trädgård har vaknat till liv. Vi hjälper dig med det mesta från en ny altan till stenläggning eller målning av din fasad.

Läs mer

Vi söker fler medarbetare

Det finns flera fördelar med att fortsätta arbeta även efter att du nått pensionsåldern, pension och arbete utesluter nämligen inte varandra. Din långa arbetslivserfarenhet gör dig attraktiv på marknaden och även ekonomiskt är det ofta förmånligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer

Populära tjänster just nu

Just nu är dessa tjänster särskilt populära hos oss: företagsbemanning, altanbygge, fönsterputs, målning, stenläggning, städning och trädbeskärning.

 • Företagsbemanning

  Anlita våra seniorer när ditt företag behöver extra resurser.

  Läs mer
 • Snickare

  Att bygga och snickra är något de flesta klarar av på egen hand, åtminstone måttligt…

  Läs mer
Visa alla nyheter

Senaste nytt

 • Besök oss på Arvikamässan 2019

  Alert Senior finns på plats på årets upplaga av Arvikamässan. Vi finns i monter 39, kom gärna förbi och var med i vår utlottning av 4 timmar gratis hushållsnära tjänster. Är du pensionär och sugen på att jobba på dina egna villkor? Då är detta ett utmärkt tillfälle att komma …Läs mer
 • Alert Seniors franchisetagare intervjuas av Värmlands Folkblad

  Alert Seniors franchistagare i Karlstad och Arvika, Christian och Sara Secund intervjuas av Värmlands Folkblad. I artikeln går det bland annat att läsa om hur Alert Senior i Arvika och Karlstad har haft en snabb tillväxt och redan är uppe i ett 50-tal anställda.Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Karlstad i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer