Ring oss direkt 020-51 10 10

Referenser

Referenser från Alert Senior

Trädgårdsarbete & fönsterputs

Vad har du fått hjälp med? – En hel del trädgårdsarbete, bland annat så flyttade de mina rabatter, gjorde rent mellan plattor, klippte häckar, tog bort buskar och hann även med lite fönsterputsning. Motsvarar resultatet dina förväntningar? – Ja verkligen, jag är så himla nöjd! Resultatet blev så bra att jag förvånades. De som hjälpt

Läs mer
Patriks fasad efter

Fasadbyte & staket

Vad har ni fått hjälp med? – Alert Senior tog bort en häck och ersatte den med ett skitsnyggt staket runt baksidan. De bytte även hela fasaden på framsidan inklusive entrédörr, förrådsdörr och gjorde några mindre förändringar. Niklas på Alert Senior gjorde snickeriet och jag måleriet. Skillnaden blev som dag och natt – det ser

Läs mer

Fasadarbete & byte av vindskivor m.m.

Vad har ni fått hjälp med? – En hel del! Vi började med att fixa källarfarstun, gjorde lite rörarbeten och mindre projekt som att laga förrådsdörren. Resultatet blev så bra att vi körde på även med lite större ingrepp. Efter det reparerade och renoverade vi taken, bytte vindskivor och fasadpanelerna på både hus och garage.

Läs mer

Måleri, fönsterarbete och allmän renovering.

Vad har du fått hjälp med? – Alert Senior var här under två månader och fräschade upp det yttre: bytte våra markiser, snyggade till garage och entrétrappa samt renoverade våra fönsterluckor. De bättrade även på både garaget och entrétrappan. På insidan gjorde de ett omfattande målningsarbete, i huvudsak fönster och träpartier. Är du nöjd med

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda. Bara fyll i din e-postadress och välj ditt lokala Alert Senior-kontor här nedan.

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Vad kan vi hjälpa dig med?

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer