pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior Sala & Heby
0224-314 44

Bostadsrättsföreningen Salahus 7 i Sala förlänger avtalet

Vad kan vi hjälpa dig med?

Bostadsrättsförening Salahus 7 på Odingatan i Sala väljer att förlänga avtalet med Alert Senior för trappstädning 1 gång per vecka under 2019.

Vi tackar för förtroendet och ska se till att det känns lika rent och fräscht i trapphusen under 2019 som det gjorde under 2018.

Våra alerta seniorer tar sig gärna an din trappstädning och kan med nöje både dammsuga, moppa, skura och allt annat som behövs för du ska kunna komma hem till en ren och snygg trapp. För få saker är så rogivande och avstressande som doften av en nystädad trapp. En städfirma och städhjälp är en enkel och snabb lösning! Våra noggranna seniorer är de som utför städningen, och samtidigt de som ytterst säkerställer kvaliteten i arbetet. De tillhör dessutom en generation känd för sin noggrannhet, där ordning och reda är av yttersta vikt. Det är en trygghet för dig. Välkommen att bli nöjd, du också.

Hos oss är det alltid våra kunder som väljer hur ofta de vill ha hjälp med städning; för en del passar det bäst med städhjälp efter behov, medan andra vill ha regelbunden städning. Vad du än väljer ser vi alltid till att er trapp blir ren och fräsch. Våra alerta seniorer utför även flyttstädning, garagestädning och sortering.

Alert Senior Sala/Heby i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer