Ring oss direkt 0470-33 98 90

Vi fixar hantverkare!

Nu är det dags att njuta i trädgården!

Nu är det sol och värme och din trädgård har vaknat till liv. Vi hjälper dig med det mesta från en ny altan till stenläggning eller målning av din fasad.

Läs mer

Vi söker fler medarbetare

Det finns flera fördelar med att fortsätta arbeta även efter att du nått pensionsåldern, pension och arbete utesluter nämligen inte varandra. Din långa arbetslivserfarenhet gör dig attraktiv på marknaden och även ekonomiskt är det ofta förmånligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer

Populära tjänster just nu

Just nu är dessa tjänster särskilt populära hos oss: företagsbemanning, altanbygge, fönsterputs, målning, stenläggning, städning och trädbeskärning.

 • Företagsbemanning

  Anlita våra seniorer när ditt företag behöver extra resurser.

  Läs mer
 • Snickare

  Att bygga och snickra är något de flesta klarar av på egen hand, åtminstone måttligt…

  Läs mer
Visa alla nyheter

Senaste nytt

 • Anlita oss för att bygga din nya altan!

  Visst vore det skönt att kunna njuta av den kommande våren och sommaren på en ny och fin altan! Precis sådär som du vill ha den! Vi har snickare med ett helt yrkesliv bakom sig i snickeriets tjänst. Vi kan hjälpa dig med design, rådgivning och byggnation. Eller om du …Läs mer
 • Nu är det tid att boka din trädbeskärning!

  Våren är äntligen på ingång. Trädgården börjar komma till liv och grönskan är inte långt borta. Då är det hög tid att göra träd och buskar vårfina! Boka någon av våra certifierade beskärare! Med lång erfarenhet och stor passion för trädgård så kan de hjälpa Dig med din trädgård. Både …Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Växjö i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer