Ring oss direkt 0470-33 98 90

Vi fixar bemanning!

Vår personal har rätt kompetens och lång erfarenhet

Vi erbjuder både kortare och längre bemanningsuppdrag med t ex ekonomer, lagerpersonal, lärare, receptionister och truckförare.

Läs mer

Vi söker fler medarbetare

Det finns flera fördelar med att fortsätta arbeta även efter att du nått pensionsåldern, pension och arbete utesluter nämligen inte varandra. Din långa arbetslivserfarenhet gör dig attraktiv på marknaden och även ekonomiskt är det ofta förmånligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer

Populära tjänster just nu

Just nu är dessa tjänster särskilt populära hos oss: företagsbemanning, altanbygge, fönsterputs, målning, stenläggning, städning och trädbeskärning.

 • Företagsbemanning

  Anlita våra seniorer när ditt företag behöver extra resurser.

  Läs mer
 • Snickare

  Att bygga och snickra är något de flesta klarar av på egen hand, åtminstone måttligt…

  Läs mer
Visa alla nyheter

Senaste nytt

 • Montering av vildsvinsstängsel

  Vildsvin skapar mycket problem för många människor i trädgårdar och på åkrar. I veckan har Alert Senior Kronoberg monterat drygt 150 meter el-stängsel för att hålla svinen borta ifrån en villatomt. Tillhör du dem som kanske också har problem med vildsvin? Välkommen att kontakta oss för kostnadsfritt besök och offert.Läs mer
 • Alert Senior + Seniorlotsen Växjö = Sant!

  Alert Senior Kronoberg är nu utvald samarbetspartner till Seniorlotsen i Växjö. Seniorlotsen är en tjänst genom Växjö kommun, dit invånare över 65 kan vända sig för vägledning gällande hushållsnära tjänster. Är du senior och vill ha hjälp med olika sysslor i hemmet, kan du alltså vända dig till Seniorlotsen som …Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Växjö i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer