Ring oss direkt 0411-400 29

Vi fixar trädgården!

Nu är dags att vårstäda trädgården!

Nu väntar sol och värme och din trädgård vaknar till liv. Vi hjälper dig med det mesta från gräsklippning till stenläggning, trädbeskärning eller en rejäl vårstädning.

Läs mer

Vi söker fler medarbetare

Det finns flera fördelar med att fortsätta arbeta även efter att du nått pensionsåldern, pension och arbete utesluter nämligen inte varandra. Din långa arbetslivserfarenhet gör dig attraktiv på marknaden och även ekonomiskt är det ofta förmånligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer

Populära tjänster just nu

Just nu är dessa tjänster särskilt populära hos oss: företagsbemanning, altanbygge, fönsterputs, målning, stenläggning, städning och trädbeskärning.

 • Företagsbemanning

  Anlita våra seniorer när ditt företag behöver extra resurser.

  Läs mer
 • Snickare

  Anlita våra seniorer med erfarenhet av snickeriarbete.

  Läs mer
Visa alla nyheter

Senaste nytt

 • Solskyddsmontör sökes Omgående!

  Solskyddsmontör! Solskyddsmontör sökes Omgående! SE HIT! Vi söker dig, glada pensionär , som har erfarenhet utav ( eller är tekniskt lagd)  montering av olika slags solskydd, såsom markiser, rullgardiner och persienner! Vi har arbete till dig 3-5 tim/vecka under vår och sommarmånaderna i Trelleborgsområdet med omnejd. Ring oss eller maila …Läs mer
 • Våren är här!

  Våren är här! Våren är här! Äntligen! Nu börjar  trädgårdar vakna och gräsmattor behövs klippas. Är ni i behov av vår hjälp med trädgården, häckklippning, gräsklippning eller varför inte, ogräsrensning? Tveka inte, ring eller maila oss, gärna i god tid då kalendern fylls på i takt med att vårvärmen ökar! …Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Ystad i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer