Ring oss direkt 0472-50 25 85

Nyheter

Nyheter från Alert Senior Alvesta

Vi hjälper dig med din trädgård och andra utomhusjobb!

Nu går vi äntligen in i utomhussäsongen och då finns det många tjänster som våra seniorer kan hjälpa till med tryggt och säkert. Alert Seniors duktiga medarbetare och har lång erfarenhet och hjälper dig med det mesta i din trädgård. Vi kan hjälpa dig med att klippa häcken, rensa ogräs, mossrivning, köra bort avfall, kratta

Läs mer

Glad påsk!

Alert Senior önskar en Glad Påsk till alla kunder och medarbetare.

Läs mer

Det är en oroande och utmanande tid för oss alla. Vi har förberett oss på att fortfarande hjälpa er med olika uppdrag.

För oss är trygghet och säkerhet det viktigaste just nu. Det gäller så väl för våra kunder, seniorer som medarbetare. Våra riktlinjer just nu. Vi följer löpande utvecklingen och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och vi utför de åtgärder som krävs för att begränsa smittspridning. Några av de åtgärder vi genomfört: Informerat våra kunder om att kontakta oss om

Läs mer

God Jul & Gott Nytt År önskar Alert Senior

Vi vill tacka alla våra kunder och all vår personal för året som har gått och vill passa på att önska en riktigt God Jul & Gott Nytt År. Alert Senior ser fram emot en positiv utveckling tillsammans med Er alla under 2020.

Läs mer

Alert Senior utnämnda till DI Gasell 2019

Alert Senior i Västerås AB blev 2019 utnämnda som DI Gasell vilket innebär att företaget är ett av Sveriges snabbast växande företag. Detta hade inte varit möjligt utan våra fantastiska franchisetagares insats och våra duktiga seniorer, säger Niclas Ohlsson VD på Alert Senior.

Läs mer

Har du inte hunnit städa din trädgård inför vintern?

Hösten är, om inte i full blom, definitivt här. Behöver du hjälp att snygga till trädgården inför vintervilan eller har du projekt inomhus du behöver hjälp med, exempelvis tapetsering, målning eller läggning av hårda golv.

Läs mer

Vi söker fler pensionärer som vill jobba extra

Våra tjänster blir mer och mer eftertraktade. Privatpersonen ser ett stort värde i att anlita en pensionär för att ta hand om städning, trädgårdsskötsel eller enklare hantverksuppdrag.

Läs mer

Anlita oss för att bygga din nya altan!

Visst vore det skönt att kunna njuta av den kommande våren och sommaren på en ny och fin altan! Precis sådär som du vill ha den! Vi har snickare med ett helt yrkesliv bakom sig i snickeriets tjänst. Vi kan hjälpa dig med design, rådgivning och byggnation. Eller om du kanske vill utöka, eller bygga

Läs mer

Nu är det tid att boka din trädbeskärning!

Våren är äntligen på ingång. Trädgården börjar komma till liv och grönskan är inte långt borta. Då är det hög tid att göra träd och buskar vårfina! Boka någon av våra certifierade beskärare! Med lång erfarenhet och stor passion för trädgård så kan de hjälpa Dig med din trädgård. Både med enstaka insatser eller med

Läs mer

Montering av vildsvinsstängsel

Vildsvin skapar mycket problem för många människor i trädgårdar och på åkrar. I veckan har Alert Senior Kronoberg monterat drygt 150 meter el-stängsel för att hålla svinen borta ifrån en villatomt. Tillhör du dem som kanske också har problem med vildsvin? Välkommen att kontakta oss för kostnadsfritt besök och offert.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Alvesta i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer