Jobba som senior

Många av våra alerta seniorer tycker att fördelarna är många: du upprätthåller ett socialt nätverk, känner dig uppskattad och håller igång kroppen genom sund, fysisk aktivitet. Ta kontakt med oss redan idag och bli en del av vårt härliga gäng!

Hur blir du anställd på Alert Senior

Du börjar med att ta kontakt med oss antingen via telefon eller e-post. Därefter bokar vi en intervju då du träffar vår platschef på din ort. Tillsammans går vi igenom vad du skulle vara intresserad av att jobba med hos oss. Vi erbjuder många olika typer av uppdrag så som hantverk, måleri, trädgård och städtjänster. Vi har även möjlighet att erbjuda dig uppdrag till företag med t.ex. fastighetsförvaltning, kontorsjobb, industri och lager.

Vi kommer överens om hur mycket du vill jobba, hos oss finns det inga krav utan du bestämmer själv i vilken omfattning du vill arbeta. När ett uppdrag dyker upp som motsvarar dina önskemål tar vår platschef kontakt med dig för att se om du är intresserad av att jobba.

Lön

När du arbetar på Alert Senior erhåller du en marknadsmässig lön som baseras på uppdragets art. Din lön inkl semestertillägg utbetalas den 25, månadsvis i efterskott. I de fall den 25 utfaller på en helg utbetalas lönen på fredagen före helg. Vi skickar alltid ut en lönespecifikation i god tid före löneutbetalning.

Försäkring

När du arbetar på Alert Senior är du försäkrad via FORA. Försäkringen gäller när du utför uppdraget samt när du tar dig till och från kunden. Utöver FORA har vi tecknat en sak- och ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar så att vi är skyddade om något skulle hända när du är ute på ett uppdrag. Vi är måna om din säkerhet och i de fall uppdraget kräver skyddsutrustning så bistår Alert Senior med detta.

Bilersättning

Det utgår bilersättning från lokalkontoret till och från en kund samt om du t.ex. behöver köpa in materiel för ett uppdrag. Vi utgår från skatteverkets regler vid utbetalning av bilersättning

Vad våra alerta seniorer tycker

Jane, 66 år, Alingsås

– Det är ett bra sätt för mig att hålla mig aktiv och träffa människor. Den sociala kontakten är lika viktig för mig som för många av mina kunder. Det känns även bra att hjälpa människor i deras vardagsliv, både de som har svårt att få tiden att räcka till och de som rent kroppsligt har svårt att utföra städning på egen hand. Min möjlighet att styra över hur mycket eller hur lite jag vill jobba är viktig för mig.