Ring oss direkt 042-21 47 00

Vi fixar hantverkare!

Nu är det dags att njuta i trädgården!

Nu är det sol och värme och din trädgård har vaknat till liv. Vi hjälper dig med det mesta från en ny altan till stenläggning eller målning av din fasad.

Läs mer

Vi söker fler medarbetare

Det finns flera fördelar med att fortsätta arbeta även efter att du nått pensionsåldern, pension och arbete utesluter nämligen inte varandra. Din långa arbetslivserfarenhet gör dig attraktiv på marknaden och även ekonomiskt är det ofta förmånligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer

Referenser

Projekt utförda av Alert Senior Helsingborg

 • Trädgårdsarbete & fönsterputs

  Vad har du fått hjälp med? – En hel del trädgårdsarbete, bland annat…

  Läs mer
Visa alla nyheter

Senaste nytt

 • Uppdaterad Integritetspolicy

  Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.Läs mer
 • Vinnaren i vår utlottning av ”4 timmar” på Bomässan i Helsingborg

    Ett stort tack till alla er som besökte Alert Seniors monter på Bomässan i Helsingborg. Givetvis hade vi vår traditionella ”tävling” där en lycklig vinnare hade chansen att vinna 4 timmar hushållsnära tjänster. Vinnare i blev Birgit Persson från Gantofta – ETT STORT GRATTIS BIRGIT!Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på Alert Senior Helsingborgs nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Helsingborg i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer