Våra kunder

Våra kunder är såväl privatpersoner som anlitar oss inom hushållsnära tjänster som t. ex. städ, snickeri, måleri, tapetsering, fönsterputsning, flyttstädning, elarbeten, trädgård, snöskottning, hemservice och barnpassning samt företag som önskar hyra en extra resurs inom t ex. företagsbemanning, kontorsstäd och fastighetsskötsel.

Vår personal

All vår personal är avtals- eller ålderspensionärer, har lång arbetslivserfarenhet och hög kompetens.
Pensionärer håller vad de lovar, ställer upp i vått och torrt och när de får frågan om varför de vill jobba hos Alert Senior, svarar de allra flesta att de vill jobba för att känna sig behövda. Även om de förstås uppskattar att få en extra inkomst, så är det stor skillnad på att jobba för att man måste och jobba för att man vill. Skillnaden stavas ”arbetsglädje”. Vår personal erhåller marknadsmässig lön och är försäkrade både via en en sak-och ansvarsförsäkring samt en trygghetsförsäkring vid arbetsskada (TFA).

Varför just pensionärer?

Många pensionärer mår bra av att jobba på egna villkor. De jobbar när de vill. De vill känna sig behövda. De har massor av erfarenhet och kunskap både från yrkesliv och hemmafixande. Hos Alert Senior får de chans att göra nytta och dryga ut sin inkomst.

Varför franchise

Redan från början var strategin att företaget skulle växa med franchisetagare. Vi på Alert Senior drivs av att jobba med människor, få vara med och utveckla och se kraften i när många individer jobbar mot samma mål. Det är inspirerande att bygga ett varumärke med entreprenörer och inte bara anställda. Det blir en häftig dynamik och kraft.

Kortfakta om Alert Senior

 • Bemanningsföretag som anlitar ålders- och avtalspensionärer.
 • Utför alla slags uppdrag som ger möjlighet till avdrag med ROT och RUT, såsom flyttstädning, fönsterputsning, hantverkstjänster, måleri, städning, trädgårdstjänster, hemservice och barnpassning.
 • Utför även uppdrag för företag, med utgångspunkt i vilka kompetenser våra pensionärer har.
 • Startades 2014.
 • Finns idag representerade på flera orter, men antalet ökar hela tiden!
 • Attraherar pensionärer med arbetslust och franchisetagare med driv!

Kontakta Alert Seniors huvudkontor.

Populära tjänster just nu

 • Bemanning

  Anlita våra seniorer när ditt företag behöver extra resurser

  Läs mer
 • Trädgårdstjänster

  Vi hjälper dig med skötsel och vård av din trädgård.

  Läs mer