Ring oss direkt 040-625 12 51

Vi fixar hantverkare!

Nu är det dags att njuta i trädgården!

Nu är det sol och värme och din trädgård har vaknat till liv. Vi hjälper dig med det mesta från en ny altan till stenläggning eller målning av din fasad.

Läs mer

Vi söker fler medarbetare

Det finns flera fördelar med att fortsätta arbeta även efter att du nått pensionsåldern, pension och arbete utesluter nämligen inte varandra. Din långa arbetslivserfarenhet gör dig attraktiv på marknaden och även ekonomiskt är det ofta förmånligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer

Populära tjänster just nu

Just nu är dessa tjänster särskilt populära hos oss: företagsbemanning, altanbygge, fönsterputs, målning, stenläggning, städning och trädbeskärning.

 • Företagsbemanning

  Anlita våra seniorer när ditt företag behöver extra resurser.

  Läs mer
 • Städning

  Våra seniorer ser till att ditt hem är rent och fräscht.

  Läs mer
Visa alla nyheter

Senaste nytt

 • Vi söker fler Pensionärer!

  Vi har ett stort behov av fler alerta seniorer som vill ansluta till vårt härliga gäng. Just nu har vi en stor efterfrågan inom städning och olika typer av hantverk som målning,snickeri och plattsättning. Är Du sugen på att arbeta lite extra, eller känner du kanske någon som är det, …Läs mer
 • Alert Senior medverkar på Seniormässan i Malmö 24-26 April

  Varmt välkommen att besöka oss i monter E:12. Kom gärna och prata med oss om du är ålders- eller avtalspensionär och är intresserad av att jobba på dina villkor. Vi berättar också gärna mer om vad vi kan hjälpa er med i hemmet eller på företaget Klicka här för att …Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Malmö i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer