Ring oss direkt 0411-400 29

Vi fixar bemanning!

Vår personal har rätt kompetens och lång erfarenhet

Vi erbjuder både kortare och längre bemanningsuppdrag med t ex ekonomer, lagerpersonal, lärare, receptionister och truckförare.

Läs mer

Vi söker fler medarbetare

Det finns flera fördelar med att fortsätta arbeta även efter att du nått pensionsåldern, pension och arbete utesluter nämligen inte varandra. Din långa arbetslivserfarenhet gör dig attraktiv på marknaden och även ekonomiskt är det ofta förmånligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer

Populära tjänster just nu

Just nu är dessa tjänster särskilt populära hos oss: företagsbemanning, altanbygge, fönsterputs, målning, stenläggning, städning och trädbeskärning.

 • Företagsbemanning

  Anlita våra seniorer när ditt företag behöver extra resurser.

  Läs mer
 • Snickare

  Anlita våra seniorer med erfarenhet av snickeriarbete.

  Läs mer
Visa alla nyheter

Senaste nytt

 • SE HIT!

  SE HIT! Se hit!  Är du fastighetsägare eller äger ett mindre fastighetsbolag!?  Varför inte anlita en Alert Senior att sköta trappstädningen och utemiljön?! Vi samarbetar just nu med en bostadsrättsförening i Trelleborg och söker fler som  behöver våra tjänster! Är du privatperson som behöver hjälp i trädgården med gräsklippning, ogräs, …Läs mer
 • Hjälp med dödsbo?

  Hjälp med dödsbo? Vi hjälper gärna till med mindre dödsbon, både tömning och städning! Ibland vill man/ orkar man helt enkelt inte ta  tag i alla saker efter ett dödsfall, då kan det vara skönt att slippa tömma eller städa. Då hjälper vi på¨Alert Senior gärna till med detta Ring …Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Skurup i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer