Ring oss direkt 0411-400 29

Vi fixar bemanning!

Vår personal har rätt kompetens och lång erfarenhet

Vi erbjuder både kortare och längre bemanningsuppdrag med t ex ekonomer, lagerpersonal, lärare, receptionister och truckförare.

Läs mer

Vi söker fler medarbetare

Det finns flera fördelar med att fortsätta arbeta även efter att du nått pensionsåldern, pension och arbete utesluter nämligen inte varandra. Din långa arbetslivserfarenhet gör dig attraktiv på marknaden och även ekonomiskt är det ofta förmånligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer

Populära tjänster just nu

Just nu är dessa tjänster särskilt populära hos oss: företagsbemanning, altanbygge, fönsterputs, målning, stenläggning, städning och trädbeskärning.

 • Företagsbemanning

  Anlita våra seniorer när ditt företag behöver extra resurser.

  Läs mer
 • Snickare

  Anlita våra seniorer med erfarenhet av snickeriarbete.

  Läs mer
Visa alla nyheter

Senaste nytt

 • God Jul och Gott Nytt År !

  God Jul och Gott Nytt År ! God Jul och Gott Nytt År , Det önskar vi på Alert Senior Trelleborg / Ystad / Skurup er! Nästa år ser vi framemot att anställa fler glada medarbetare och att vi fortsätter att ha  nöjda kunder! Vill du arbeta för oss på …Läs mer
 • Pensionär och vill arbeta? Sök dig till oss på Alert Senior, vi söker ständigt nya glada medarbetare!

  Sök arbete hos oss! Pensionär och vill arbeta? Hör av dig till oss på Alert Senior, vi söker ständigt nya glada medarbetare! Så är du avtalspensionär eller ålderspensionär, hör av dig till oss så träffas vi över en fika och pratar! Du arbetar på dina egna villkor, dvs du bestämmer  …Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Skurup i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer