Ring oss direkt 0411-400 29

Vi fixar hantverkare!

Nu är det dags att njuta i trädgården!

Nu är det sol och värme och din trädgård har vaknat till liv. Vi hjälper dig med det mesta från en ny altan till stenläggning eller målning av din fasad.

Läs mer

Vi söker fler medarbetare

Det finns flera fördelar med att fortsätta arbeta även efter att du nått pensionsåldern, pension och arbete utesluter nämligen inte varandra. Din långa arbetslivserfarenhet gör dig attraktiv på marknaden och även ekonomiskt är det ofta förmånligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer

Populära tjänster

Just nu är dessa tjänster särskilt populära hos oss:

 • Snickare

  Anlita våra seniorer med erfarenhet av snickeriarbete.

  Läs mer
 • Städning

  Våra seniorer ser till att ditt hem är rent och fräscht.

  Läs mer
Visa alla nyheter

Senaste nytt

 • Nytt golv till hösten? Varför inte lägga in ett slitstarkt och vackert linoleumgolv i köket?

  Nytt golv till hösten? Varför inte lägga in ett nytt fint golv innan hösten kommer? Kul att förnya sig lite och dessutom kan ett nytt golv lyfta ett rum något otroligt! Vi på Alert Senior hjälper er mer än gärna med detta! I detta kök har vi hjälpt en kund …Läs mer
 • Kom och besök oss på Valengallerian!

  Kom och besök oss på Valengallerian! På fredag och lördag 6-7 juli , mellan 9-12 står Alert Senior på Valengallerian i Trelleborg. Kom och besök oss!  Platschef Thomas Borgström svarar på era frågor. Prata anställning eller kanske behöver ni våra tjänster! Just nu söker vi glada pensionärer som vill arbeta …Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Skurup i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer