– Vi behövde bland annat byta panel på garaget och carporten. I trädgården ville vi ha ett trädäck och sedan ville vi ha ett högre staket som skydd mot gatan. Dessutom ville vi ha bort en häck som vuxit sig alldeles för stor, säger Åke och berättar att han själv varit arkitekt till renoveringsprojekten.

Han upplevde att han fick bra gehör för sina idéer om bland annat trädäcket och staketet och att dialogen med hantverkarna fungerade perfekt.

– Jag talade om hur jag ville att det skulle se ut, sen kommer ju alltid småsaker som man inte räknat med från början, men det var aldrig några problem. Jag hade bra kontakt med ”gubbarna” hela tiden, berättar han.

Det bästa med Alert Senior, förutom resultatet av själva arbetet, var att hantverkarna punktlighet. De kom när de sagt att de skulle komma och arbetet blev slutfört när det var sagt att det skulle vara slutfört.

– Med hantverkare kan det ibland vara lite si och så med löften om tid – men här blev allt klart i tid – precis som de lovat.

Åke var imponerad av hantverkarnas händighet och förmåga att lösa problem.

– Om det behövdes något, i mitt fall en Bobcat för att få bort den gamla häcken, så ringde de runt i närområdet och fixade det. Det var aldrig några problem, säger han.

Åke berättar att han definitivt kommer att anlita Alert Senior om han skulle behöva hjälp i framtiden.

– Med stigande ålder så kommer det att finnas arbeten, som till exempel att stå på en stege och måla, som jag behöver hjälp med. Då ringer jag Alert Senior igen!