Vi har under rådande omständigheter förberett vår verksamhet för att hjälpa både dig som privatperson och företagare att underlätta din vardag. Läs mer här

Ring oss direkt 0413-100 64

Hög tid att boka din trädbeskärning

Nu är det hög tid att börja planera för trädbeskärning och ta tag i trädgården inför vår- och sommarperioden. Faktum är att så fort termometern visar varmare än -10 grader går det utmärkt att beskära kärnfrukter såsom äppel- och päronträd.

Det är många saker som spelar in när du ska avgöra vilken tid som är bäst att beskära dina träd och växter. En del träd mår bäst av att beskäras tidigt på året, medan andra med fördel kan invänta JAS (juli, augusti, september). Men kom ihåg att det viktiga inte är exakt när du beskär, utan att det utförs på rätt sätt.

Om du är osäker på vilken tid som är bäst för just dina träd är du välkommen att boka en konsultation med någon av våra duktiga seniorer.

Kontakta din lokala platschef för att boka din tid.

Prenumerera på Alert Senior Västerås nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Eslöv i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer