pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior Gävle
026-420 91 20

Ny franchisetagare i Gävle och Sandviken

Vad kan vi hjälpa dig med?

Alert Senior expanderar kedjan med en ny franchisetagare. Vi välkomnar Martin Wengström med ansvar för Gävle och Sandviken. Martin har lång erfarenhet av att driva eget företag. Han har under de senaste 15 åren drivit ett företag med inriktning mot eventbranschen.

Vi håller ett fortsatt högt tempo med att rekrytera nya franchisetagare till Alert Senior kedjan. Nu är 13 st franchisetagare med i vårt system och vi täcker in fler än 40 städer i Sverige säger Niclas Ohlsson, VD för Alert Senior. Gävle och Sandviken är viktiga områden i vår etableringsplan och det känns väldigt bra att det är just Martin som valt att satsa i denna regionen.

Jag tycker om att jobba med människor. Vårt koncept med anställda som är pensionärer och som kan välja att arbeta på sina villkor, när de vill och kan, tilltalar mig oerhört säger Martin Wengström.
Jag ser en marknad i kraftig tillväxt och det känns väldigt inspirerande att få vara med och bygga den här verksamheten tillsammans med övriga franchisetagare i kedjan och den centrala ledningen.

Nu påbörjas arbetet med att rekrytera pensionärer till vårt nya kontor samt att marknadsföra våra tjänster inom både privat-och företagsmarknaden. Vi söker nu personal som är ålders- eller avtalspensionärer och som har kompetens inom olika områden.

Är du pensionär och intresserad av att arbeta på dina villkor, läs mer och ansök här

Är du privatperson eller företagare och intresserad av våra tjänster, läs mer här

Alert Senior Gävle i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer