pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior Lomma
040-786 07

Alert Senior utnämnda till DI Gasell 2019

Vad kan vi hjälpa dig med?

Alert Senior i Västerås AB blev 2019 utnämnda som DI Gasell vilket innebär att företaget är ett av Sveriges snabbast växande företag. Detta hade inte varit möjligt utan våra fantastiska franchisetagares insats och våra duktiga seniorer, säger Niclas Ohlsson VD på Alert Senior.

Idag är 14 franchisetagare anslutna till Alert Senior kedjan och vår målsättning är att vi ska fortsätta växa framöver i samma snabba takt, säger Niclas Hagnäs Franchiseansvarig på Alert Senior. Våra kunder är såväl företag som önskar hyra en extra resurs inom t ex. ekonomi, administration, lager, transport och kundtjänst samt privatpersoner som anlitar oss inom hushållsnära tjänster som t ex. städ, hantverk och trädgård. All vår personal är avtals- eller ålderspensionärer, har lång arbetslivserfarenhet och hög kompetens. De arbetar med stor glädje och inte för att de måste, utan för att de vill.

Gasellkriterierna

  1. En nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor, enligt den senaste årsredovisningen.
  2. Minst tio anställda, enligt den senaste årsredovisningen.
  3. Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i den fyraåriga undersökningsperioden.
  4. Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
  5. Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren.
  6. I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.
  7. Sunda finanser.

Läs gärna mer om DI Gasell

Alert Senior Lomma i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer