Ring oss direkt 08-384 716

Vi fixar hantverkare!

Nu är det dags att njuta i trädgården!

Nu är det sol och värme och din trädgård har vaknat till liv. Vi hjälper dig med det mesta från en ny altan till stenläggning eller målning av din fasad.

Läs mer

Vi söker fler medarbetare

Det finns flera fördelar med att fortsätta arbeta även efter att du nått pensionsåldern, pension och arbete utesluter nämligen inte varandra. Din långa arbetslivserfarenhet gör dig attraktiv på marknaden och även ekonomiskt är det ofta förmånligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer

Referenser

Projekt utförda av Alert Senior Huddinge

 • Bygga ut befintlig altan

  Jag är mycket nöjd med Bosse och Sörens arbete. Dock dragit ut lite…

  Läs mer
 • Trädgårdsarbete

  Nedtagning och bortförande av 30 meter gammal häck. Vi vill meddela att vi…

  Läs mer
Visa alla nyheter

Senaste nytt

 • Trevlig midsommar!

  Vi önskar alla våra kunder och medarbetare en glad midsommar med sju sorters blommor och desto fler sillsorter! Om majstången trillar in i huset eller middagsgästerna spiller senapssill på era fönster, då vet ni att vi finns här redo för er!Läs mer
 • Midsommarhälsning

  Vi önskar dig en riktigt trevlig midsommar! Hoppas du kan njuta av sommarvärme, god mat och trevligt sällskap. Du kanske inte plockar 7 sorters blommor för att drömma om din tilltänkte, men bind en vacker krans, dekorera midsommar-stången och fyll vaser på ditt bord med sommarens alla blommor. Trevlig midsommar …Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Huddinge i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer