Ring oss direkt 0721-50 60 70

Vi fixar ditt hem!

Dags för uppfräschning i hemmet?

Våra erfarna seniorer utför golvläggning, måleri, tapetsering och snickeriprojekt. Vi erbjuder även hemstäd och flyttstäd!

Läs mer

Vi söker fler medarbetare

Det finns flera fördelar med att fortsätta arbeta även efter att du nått pensionsåldern, pension och arbete utesluter nämligen inte varandra. Din långa arbetslivserfarenhet gör dig attraktiv på marknaden och även ekonomiskt är det ofta förmånligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer

Referenser

Projekt utförda av Alert Senior Laholm

 • Nytt trädäck och utedusch i Laholm

  Anledningen till att valet föll på Alert Senior var något så enkel som…

  Läs mer
Visa alla nyheter

Senaste nytt

 • Trädäck i Båstad

  Det kan ju se rätt naket ut kring ett nybyggt hus. En början med att åtgärda detta kan vara att bygga ett trdäck. Här har Alert Senior sett till att förbinda hus och förråd med ett trädäck, enligt kundens önskemål. Hörnen har fått ett trevligt utseende med en elegant gering. …Läs mer
 • Rengöring o målning i Laholm

  Två bilder som visar en gavelspets före och efter vårt arbete. Metalldelarna i balkongräcket hade en begynnande rostbildning. Detta togs bort och allt tvättades, även undertaket. Därefter målningsarbete så att alla trä- och metallytor nu ser fräscha ut. Ett viktigt underhållsarbete på ett fint hus i Laholm.  Vi gjorde även …Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på Alert Senior Laholm nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Laholm i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer