Anledningen till att valet föll på Alert Senior var något så enkel som att de såg ett anslag vid en ICA Maxi-butik i Laholm och ringde och frågade. De blev så nöjda med det de fick höra att de genast valde att låta Alert Senior göra jobbet.

– Alert Senior var supertrevliga och positiva när jag ringde. När vi sedan fick en offert så var den klar och tydlig och väldigt specificerad så vi visste precis vad vi skulle få betala för, säger Jessica.

De ville knyta ihop stugan och gäststugan genom att bygga ett nytt trädäck och när de ändå var igång fick hon och familjen även hjälp med utebelysning – och fick en utedusch installerad.

Uteduschen har en lite annorlunda lösning där vattnet rinner genom golvet mer till en stor stenkista. Utformningen har tagits fram i samarbete mellan kunden och Alert Senior.

Jessica skrattar till när uteduschen kommer på tal och berättar att de säkert har upplevts som ”jobbiga” kunder.

– Vi kommer på nya grejer hela tiden – men det har aldrig varit något problem. Vi fick även förslag på idéer och lösningar av Alert Senior när det kanske inte riktigt funkade på det viset vi trodde.

Något som också har varit uppskattat är att Alert Senior har skickat bilder till Jessica under arbetets gång.

– På det sättet har vi kunnat följa arbetet även om vi inte varit på plats i veckorna, superroligt tyckte jag. Som en bonus var det dessutom alltid rent och snyggt och undanplockat när vi kom ut på helgerna.

Jessica berättar att de själva inte är superhändiga och att det därför kändes som en självklarhet att investera i hantverkare, framför allt när det gäller utejobben.

– Vi har fullt upp med att tapetsera och måla om inomhus. De stora grejerna har vi lejt bort till Alert Senior. Vi vill njuta av vårt nya fritidshus nu till sommaren och inte bo i ett renoveringsobjekt, säger hon.

Och med det nya trädäcket och den nyinstallerade uteduschen finns goda möjligheter till njutning när Jessica och familjen besöker sommarhuset i Laholm – tack vare insatsen från Alert Senior.