Vi har under rådande omständigheter förberett vår verksamhet för att hjälpa både dig som privatperson och företagare att underlätta din vardag. Läs mer här

Ring oss direkt 020-51 10 10

Nyheter

Nyheter från Alert Senior Mjölby

Vi hjälper dig med din trädgård och andra utomhusjobb!

Anlita våra alerta seniorer till det mesta i din trädgård såsom bygga altan, staket, måla om huset, rensa rabatter, kratta samt klippa häckar och buskar. Hör av dig så berättar vi mer. Vi erbjuder även tjänster till företag och föreningar. Läs mer om vad vi erbjuder inom måleri, snickeri och trädgård.

Läs mer

Hög tid att boka din trädbeskärning

Nu är det hög tid att börja planera för trädbeskärning och ta tag i trädgården inför vår- och sommarperioden. Faktum är att så fort termometern visar varmare än -10 grader går det utmärkt att beskära kärnfrukter såsom äppel- och päronträd. Det är många saker som spelar in när du ska avgöra vilken tid som är

Läs mer

Nöjd kund i Beddingestrand

På Alerts Seniors platskontor i Trelleborg har vi hjälpt Mats och Helene i Beddingestrand att skapa en mysig innergårdskänsla på tomten till sin sommarstuga. Drömmen var att få ett nytt trädäck där de kunde sitta i eftermiddagssolen och dricka kaffe. För att förverkliga sin dröm tog de hjälp av Alert Senior. Paret bor i lägenhet

Läs mer

Ska du renovera ditt hem i vinter? Kontakta oss!

Våra erfarna seniorer hjälper dig med snickeri, golvläggning, måleri och tapetsering med ett proffsigt resultat. Hör av dig till vår platschef för en kostnadsfri offert!

Läs mer

Vi klipper Er häck med Rutavdrag!

Här har vi en riktigt nöjd kund från Mantorp. Vi klipper diin häck för 249kr/tim inkl.moms & Rutavdrag.

Läs mer

Häck klippning Vi klipper din häck till reducerade RUT priser!

En riktigt nöjd kund från Mantorp. Vi klipper din häck till priset av 249kr/tim inkl.moms & Rutavdrag.

Läs mer

Vi klipper din häck till reducerade RUT priser!

En riktigt nöjd kund från Mantorp. Vi klipper din häck till priset av 249kr/tim inkl.moms & Rutavdrag.

Läs mer

Trött på Er trista gräsmatta? Vi hjälper Er!

Denna trista gräsmatta var en utmaning, genom att lägga ny färdig gräsmatta till en kostnad av 15 000kr netto inkl allt. Med detta fick vi kunden super nöjd!

Läs mer

Alert Senior utnämnda till DI Gasell för andra året i rad

Alert Senior startade verksamheten i Västerås 2014 och har sedan dess varje år vuxit och är idag etablerade med 15 kontor i landet som drivs både som franchise och som egna enheter.

Läs mer

Nu är det dags att göra din trädgård höstfin

Det finns fortfarande många fina dagar kvar att njuta av din trädgård. Vi hjälper dig med det mesta så som beskära träd, klippa häckar, kratta gångar och olika hantverksjobb. Hör av dig till vår platschef för en kostnadsfri offert!

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Mjölby i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer