Alert Senior byggde ett nytt trädäck till sommarstugan i Beddingestrand:
“Ett väldigt lyft”

Paret bor i lägenhet men har en fritidsstuga som de har byggt ut under årens lopp där de tillbringar så mycket tid som möjligt.
– Huset är på 80 kvadrat med vi har även ett 20 kvadratmeter stort gästhus för barn och barnbarn, berättar Mats.
Trots att Mats själv har varit i bygg- och fastighetsbranschen i 35 år valde han och hustrun att ta in hjälp med ombyggnationen där de bland annat ville ha ett trädäck till sommarhuset i Beddingestrand.
– Det skulle ha tagit alldeles för lång tid och inte alls blivit lika bra om jag gjort det själv, säger han och hyllar senioren som ledde arbetet:
– Han var otroligt lyhörd, som man förstås ska vara, och allt blev som vi tänkt oss. Vi är verkligen jättenöjda.

Tanken var att skapa en innergårdskänsla i trädgården – och det har de verkligen lyckats med.
Arbetena som Alert Senior utförde var bland annat att anlägga en gång av granitplattor till tvättstugan, att montera ett plank och bygga kraftiga odlingslådor där Mats och Helene kan få utlopp för sitt trädgårdsintresse.
De ville även ha ett trädäck där de ska kunna sitta i solen och njuta en kopp kaffe.
– Det blev ett väldigt lyft! Vi hade en gammal trädäck som byggdes för 17 år sen och som gjort sitt. Vi är väldigt nöjda med den nya, säger paret.

Paret säger att de är väldigt nöjda med det arbete som hantverkarna från Alert Senior utförde och kommer gärna att anlita företaget till eventuella nya projekt i framtiden.
– Just nu finns det inga konkreta planer, men min fru drömmer om en swimmingpool och ett orangeri, så vi får väl se, skrattar Mats och fortsätter:
– Man kan lita på Alert Senior. Säger man något så blir det så. Pengarna rinner aldrig iväg och jag fick ett stort förtroende.