Ring oss direkt 040-40 03 37

Vi fixar hantverkare!

Nu är det dags att njuta i trädgården!

Nu är det sol och värme och din trädgård har vaknat till liv. Vi hjälper dig med det mesta från en ny altan till stenläggning eller målning av din fasad.

Läs mer

Vi söker fler medarbetare

Det finns flera fördelar med att fortsätta arbeta även efter att du nått pensionsåldern, pension och arbete utesluter nämligen inte varandra. Din långa arbetslivserfarenhet gör dig attraktiv på marknaden och även ekonomiskt är det ofta förmånligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer

Referenser

Projekt utförda av Alert Senior Vellinge

 • Trädäck i Beddingestrand

  Alert Senior byggde ett nytt trädäck till sommarstugan i Beddingestrand: “Ett väldigt lyft”…

  Läs mer
Visa alla nyheter

Senaste nytt

 • Ogräsrensning inför hösten!

  Ligg i framkant till våren genom att genomföra en ordentlig ogräsrensning inför hösten! Rensa ordentligt i rabatter , singel och stengångar på hösten,  det har ni igen när våren kommer! Dessutom är det ofta ganska blött i jorden på hösten och lätt att dra upp ogräset! Släng inte ihopkrattade löv …Läs mer
 • JAS-perioden är här! Utmärkt tid att klippa de flesta häckar, buskar och träd.

    JAS-perioden Den period då en stor del av våra träd och buskar kan beskäras, står för juli, augusti och september. Barrväxter som tuja, gran och idegran klipper du om vårvintern eller hösten när deras tillväxtperiod är över. Dags att boka in häckklippning? Våra Alerta Seniorer hjälper er gärna med …Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Vellinge i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer