pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior Sundbyberg
08-300 480

Nyheter

Nyheter från Alert Senior Sundbyberg

Vad kan vi hjälpa dig med?

ROT-avdraget höjs tillfälligt till 75.000 kronor

Riksdagen har beslutat att taket för ROT-avdrag höjs tillfälligt från den 1 juli till 31 december 2024. Det innebär att du kan få upp till 75.000 kronor i ROT-avdrag, om du har tillräckligt mycket skatt att räkna av reduktionen mot.

Läs mer

Välkommen till JAS-perioden: Den bästa tiden för att beskära träd och buskar!

Nu har vi officiellt nått fram till JAS-perioden, som omfattar juli, augusti och september. Det är de tre bästa månaderna för att beskära dina träd och buskar. Häckar som liguster och avenbok kan också behöva sin andra klippning för året nu.

Läs mer

Trevlig midsommar!

Vi önskar alla våra kunder och medarbetare en glad midsommar med sju sorters blommor och er favoritsill på bordet! Om midsommartårtan hamnar överallt förutom i munnen eller om pilkastningen mot fasaden visade sig vara en mindre bra idé så finns vi här för er när ni behöver oss!

Läs mer

Skapa en härlig sommar hemma!

Vår och sommar är tiden då trädgården vaknar till liv och blir en levande och färgsprakande oas. Det finns en uppsjö av aktiviteter att utforska för att få ut det bästa av din gröna vrå under dessa soliga månader.

Läs mer

Nu är det dags att boka tid för trädbeskärning

Beroende på vart i vårt avlånga land du befinner dig kan det vara hög tid att börja planera för trädbeskärning och ta tag i trädgården inför vår- och sommarperioden. Faktum är att så fort termometern visar varmare än -10 grader går det utmärkt att beskära kärnfrukter såsom äppel- och päronträd. Det är många saker som

Läs mer

God Jul & Gott Nytt År önskar Alert Senior!

Vi vill tacka alla våra kunder och all vår personal för året som har gått och vill passa på att önska en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Läs mer

Kampanj, rengöring luftvärmepump.

kampanjpris 799kr ink rut-avdrag. Rengöring av din luftvärmepump, inomhus och utomhus-delen. Nu när det är kallare ute och el-priserna går upp så är det väldigt viktigt att din luftvärmepump är så effektiv som möjligt. En rengjord luftvärmepump ger ett varmare inomhusklimat och ett mindre hål i plånboken. Kontakta oss på 08-314 40 00 för att

Läs mer

Snöskottnings tider!

Behöver du hjälp med snöskottning? Vårt team av professionella snöskottare står redo att hjälpa dig med att rensa bort snön från din uppfart, trottoar eller uteplats. Vi förstår att snöskottning kan vara en tung och enerverande uppgift, särskilt under de kalla vintermånaderna. Därför har vi dedikerade medarbetare som är experter på snöskottning och som är

Läs mer

Är du den vi letar efter?

Letar du efter en meningsfull och flexibel sysselsättning? Då kan du vara precis den vi letar efter! Vi söker erfarna städare/städerskor som har gått i pension och vill fortsätta dela sin expertis med vårt team. Arbeta i en flexibel miljö som passar din tidtabell! Om du är redo att ta nästa steg och vara en

Läs mer

Bemanning chaufförer

Vi vill tacka Bergholms transport för ett lyckat samarbete under sommaren. Vi ser fram emot kommande uppdrag i framtiden!

Läs mer

Alert Senior Sundbyberg i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer