pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile
Tillbaka
På vilken ort vill du etablera din verksamhet?
Hur snart vill du börja?
Var fick du information om att vi söker franchisetagare?
Alert Senior integritetspolicy
Vill du jobba med ett stimulerade koncept?

Bli en del av vår snabbt växande franchisekedja!

Ny franchisetagare i Gävle och Sandviken

Alert Senior expanderar kedjan med en ny franchisetagare. Vi välkomnar Martin Wengström med ansvar för Gävle och Sandviken. Martin har lång erfarenhet av att driva eget företag. Han har under de senaste 15 åren drivit ett företag med inriktning mot eventbranschen.

Vi håller ett fortsatt högt tempo med att rekrytera nya franchisetagare till Alert Senior kedjan. Nu är 13 st franchisetagare med i vårt system och vi täcker in fler än 40 städer i Sverige säger Niclas Ohlsson, VD för Alert Senior. Gävle och Sandviken är viktiga områden i vår etableringsplan och det känns väldigt bra att det är just Martin som valt att satsa i denna regionen.

Jag tycker om att jobba med människor. Vårt koncept med anställda som är pensionärer och som kan välja att arbeta på sina villkor, när de vill och kan, tilltalar mig oerhört säger Martin Wengström.
Jag ser en marknad i kraftig tillväxt och det känns väldigt inspirerande att få vara med och bygga den här verksamheten tillsammans med övriga franchisetagare i kedjan och den centrala ledningen.

Nu påbörjas arbetet med att rekrytera pensionärer till vårt nya kontor samt att marknadsföra våra tjänster inom både privat-och företagsmarknaden. Vi söker nu personal som är ålders- eller avtalspensionärer och som har kompetens inom olika områden.

Är du pensionär och intresserad av att arbeta på dina villkor, läs mer och ansök här

Är du privatperson eller företagare och intresserad av våra tjänster, läs mer här

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer