• Trädbeskärning
  • Klippning enligt JAS-metoden
  • Klippa och beskära buskar
  • Trädgårdsskötsel

Att beskära och klippa träd är lite av en konst – en konst som våra duktiga seniorer behärskar tack vare många års erfarenhet. För bästa resultat vid trädbeskärning använder vi oss av den mycket effektiva JAS-metoden, vilket innebär beskärning under juli, augusti och september. Enligt JAS-metoden beskär man träden under den tid då de bäst klarar av att läka efter en ordentlig klippning; under dessa tre månader är träden nämligen som starkast och har som mest energi. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan trädbeskära och göra fint i just din trädgård.

Med JAS-metoden, som våra erfarna medarbetare använder när de utför trädbeskärning, återhämtar sig träden bättre och snabbare än om man skulle beskära och klippa under tidig sommar, och det gäller många träd – men inte alla. Man bör däremot känna till att hur man beskär är viktigare än när man gör det – och vi vet hur. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om våra tillvägagångssätt och under ett personligt besök tar vi fram ett förslag som passar just dig och din trädgård för bästa möjliga trädbeskärning. Alert Seniors medarbetare kan du med trygghet anlita när du vill ta fram trädgårdens bästa sidor!

Beställ trädbeskärning

Kontakta oss på 020-51 10 10.

Vi besöker dig personligen, tittar på ett passande upplägg och tar fram en offert för att utföra trädbeskärningen. Du får svar inom 24 timmar.

Nöjd kund-garanti

Vi erbjuder 100% nöjd kund garanti på alla utförda arbeten.

Läs mer