Ring oss direkt 020-51 10 10

Alert Seniors franchisetagare intervjuas av Värmlands Folkblad

Alert Seniors franchistagare i Karlstad och Arvika, Christian och Sara Secund intervjuas av Värmlands Folkblad. I artikeln går det bland annat att läsa om hur Alert Senior i Arvika och Karlstad har haft en snabb tillväxt och redan är uppe i ett 50-tal anställda. På frågan om vilka de vanligaste tjänsterna som kunderna efterfrågar svarar Chistian att bygga trädäck till altaner och trädgårdstjänster leder ligan. Han berättar vidare att målsättningen för Alert Senior Värmland är att anställa 80-100 pensionärer. Läs hela intervjun i artikeln nedan.

Källa: Värmlands Folkblad
www.vf.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda. Bara fyll i din e-postadress och välj ditt lokala Alert Senior-kontor här nedan.

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer