pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile
Tillbaka
På vilken ort vill du etablera din verksamhet?
Hur snart vill du börja?
Var fick du information om att vi söker franchisetagare?
Alert Senior integritetspolicy
Vill du jobba med ett stimulerade koncept?

Bli en del av vår snabbt växande franchisekedja!

Alert Senior växer och anställer platschef i Göteborg

Med en bakgrund inom ledarskap, personlighetsutveckling och strategiskt entreprenörskap blir Daniel Rynning en stark tillgång i Alert Seniors snabbt växande gäng. Senast kommer han ”från branschen” där han jobbat med rekrytering och bemanning av pensionärer. ”Hos min senaste arbetsgivare har jag lärt mig otroligt mycket som jag tror att både Alert Senior och jag själv kommer ha stor nytta av i min nya roll”, säger Daniel Rynning som ny tillträder som platschef i Göteborg.

För Daniel Rynning började allt på Liseberg. Till en början enklare arbete som matförsäljning ihop med studierna, men hans framåtanda och ambitiösa inställning gav honom snabbt mer förtroende och snart hade han avancerat till arbetsledare med ansvar för kundkontakter och personal. Totalt pågick hans resa på Nordens största nöjespark i tio år, varav de sista fyra ägnades åt projektledning och företagsförsäljning.

– Det var en spännande och väldigt givande tid där jag lärde mig otroligt mycket och man kan nog säga att mitt intresse för ledarskap föddes där.

Daniel fick sedan chansen att hoppa på IT-svängen och företaget Klassfesten.com – en starkt lysande stjärna på internet himlen som lockade tiotusentals människor varje år att återförenas med gamla vänner från skoltiden.

– Det var en oerhört spännande resa, både för företaget och för mig personligen. Min roll var operativ chef och jag hade övergripande ansvar för själva produkten och verksamheten i stort. Här fick jag utveckla mitt intresse att leda personal och tänka strategiskt, berättar Daniel.

Innan Daniels senaste tjänst, där han rekryterat och bemannat företag med pensionärer, hann han förkovra sig inom ekonomi och utveckla en helt annan sida:

– Jag bemannade inom bygg- och entreprenad sektorn, men ägnade en stor del av min roll åt ekonomiarbete, såsom att ta fram budgetar och göra likviditetsuppföljning.

Erfarenheterna från de senaste två åren, då han jobbat med bemanning av seniorer, tar han med sig till Alert Senior.

– Jag har lärt mig otroligt mycket hos min tidigare arbetsgivare som jag tror att både Alert Senior och även jag själv kommer ha stor nytta av i min nya roll.

Varför valde du att söka dig till Alert Senior?

– Dels ville jag ha en större utmaning i min yrkesroll – jag gillar verkligen att jobba med rekrytering och bemanning av pensionärer, men ville även att ha mer kundkontakt. Dessutom fick jag ett väldigt gott intryck av Niclas Hermansson och hans tankar och idéer om Alert Senior och hela branschen. När tjänsten dök upp så pekade den åt det håll jag ville utvecklas och jag kände att här kan jag vara med och göra nytta.

Vilket fokus kommer Alert Senior att ha i Göteborg?

– Framförallt att lära känna våra seniorer i området, men också att se över vår kompetens och hur vi kan bli fler. Att ha en stor bas pensionärer med rätt utbildning och erfarenhet är viktigt för oss för att kunna växa. Det finns ett stort behov i Göteborg och vår målsättning är att bli det första namnet man tänker på, när man pratar om seniorbemanning!

Niclas Hermansson, franchisetagare Göteborg

Från en franchisetagares perspektiv, hur ser du på den nya satsningen?

– Med en heltidsanställd platschef kan vi fokusera mer på våra olika områden och öka närvaron inom bemanning och rekrytering. Dessutom frigör det timmar från min tjänst som jag kan återinvestera där jag har ett behov.

Niclas Hagnäs, franchiseansvarig och delägare Alert Senior:

– Att som franchisetagare kunna anställa en platschef gör stor skillnad både i den dagliga driften och för det långsiktiga, strategiska arbetet. Detta är ju det naturliga ”nästa steget” för våra franchisetagare och vi hoppas förstås att alla ska nå dit så snart som möjligt.

Niclas Hermansson

Niclas Hermansson

Franchisetagare

0708-22 00 10
niclas.hermansson@alertsenior.se

Niclas Hagnäs

Niclas Hagnäs

Franchiseansvarig

0730-57 58 98
niclas.hagnas@alertsenior.se

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer