Ring oss direkt 020-51 10 10

Det är en oroande och utmanande tid för oss alla. Vi har förberett oss på att fortfarande hjälpa er med olika uppdrag.

För oss är trygghet och säkerhet det viktigaste just nu. Det gäller så väl för våra kunder, seniorer som medarbetare.

Våra riktlinjer just nu.
Vi följer löpande utvecklingen och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och vi utför de åtgärder som krävs för att begränsa smittspridning.

Några av de åtgärder vi genomfört:

  • Informerat våra kunder om att kontakta oss om de känner minsta tecken på sjukdom.
  • Våra seniorer har instruerats att stanna hemma vid minsta tecken på sjukdom.
  • Våra seniorer har instruerats att vara extra noga med handhygien och undvika nära kontakt med annan person.

Vi går nu in i utomhussäsongen och då finns det många tjänster som kan utföras både tryggt och säkert. Exempel på tjänster som våra seniorer utför är trädgårdsarbete, bygga altan, sätta staket, målningsarbete mm. Allt planerat arbete sker i samförstånd med dig som kund och våra seniorer som utför arbetet. Det ska kännas både tryggt och säkert för alla.

Vi finns här för er, beredda på nya uppdrag, där vi kan hjälpa till på ett tryggt sätt både för dig som kund och för våra medarbetare.

Vi ser fram emot att du kontaktar oss.

Ta hand om er!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda. Bara fyll i din e-postadress och välj ditt lokala Alert Senior-kontor här nedan.

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer