pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile
Tillbaka
På vilken ort vill du etablera din verksamhet?
Hur snart vill du börja?
Var fick du information om att vi söker franchisetagare?
Alert Senior integritetspolicy
Vill du jobba med ett stimulerade koncept?

Bli en del av vår snabbt växande franchisekedja!

Ekonom till Alert Senior i Västerås

Vill du vara med att forma och utveckla en ny roll i ett företag under stark tillväxt? Du ges här möjlighet att i ett företag med korta beslutsvägar leda och driva vårt ekonomiarbete så att vi når våra tillväxt- och lönsamhetsmål.

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT- och RUT avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget grundades 2014 och finns idag representerade främst via franchisetagare på flera orter i landet. Vi har en uttalad tillväxtstrategi med målsättning att växa kraftigt de närmaste åren. Vi blev 2019 utnämnda som DI Gasell vilket innebär att vi är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Läs mer om tjänsten

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer