pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile
Tillbaka
På vilken ort vill du etablera din verksamhet?
Hur snart vill du börja?
Var fick du information om att vi söker franchisetagare?
Alert Senior integritetspolicy
Vill du jobba med ett stimulerade koncept?

Bli en del av vår snabbt växande franchisekedja!

Alert Senior uppmärksammas med artikel i Dagens Industri

Det känns riktigt kul att Dagens Industri uppmärksammar Alert Senior med en bra artikel. Vi är så tacksamma för det arbetet och utveckling vi gjort tillsammans med våra franchisetagare, anställda och kunder. Alert Senior växer snabbt och vi har bland annat erhållit utmärkelsen DI Gasell både år 2019 och 2020.

Vi fortsätter vår tillväxtresa och är du intresserad eller känner någon som vill bli franchisetagare i vårt koncept, kontakta vår VD Niclas Hagnäs på 0730-57 58 98 alt niclas.hagnas@alertsenior.se


Källa: Dagens Industri 28/7-2021

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer