pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile
Tillbaka
På vilken ort vill du etablera din verksamhet?
Hur snart vill du börja?
Var fick du information om att vi söker franchisetagare?
Alert Senior integritetspolicy
Vill du jobba med ett stimulerade koncept?

Bli en del av vår snabbt växande franchisekedja!

Vi söker franchiseansvarig till Alert Senior

Drivs du av att göra andra framgångsrika? Tilltalas du av möjligheten att utvecklas i ett snabbväxande företag? Alert Senior är i kraftig tillväxt och behöver stärka teamet med en Franchiseansvarig som gör våra Franchisetagare mer framgångsrika!

Alert Senior har idag ett 20-tal anslutna Franchisetagare och har en uttalad tillväxtplan för de kommande åren. Som Franchiseansvarig kommer du ha en nyckelposition i vår tillväxtresa!

Som Franchiseansvarig kommer du framför allt att utveckla och coacha våra befintliga och nya Franchisetagare att bli än mer framgångsrika företagare inom Alert Senior. Du sätter upp gemensamma ekonomiska mål och andra nyckeltal och följer upp dessa löpande. Du håller ihop utbildningar och gemensamma aktiviteter för våra Franchisetagare. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Vem är det vi söker?
Vi letar efter dig som har erfarenhet av att dela med dig av din kunskap, framgångsrikt utveckla företag eller organisationer med ett lönsamhet- och resultatfokus. Du är van att leda andra och få med dem på dina tankar och idéer och har lätt för att skapa och utveckla relationer. Du kan ha drivit eget företag, komma från bemanningsbranschen, eller haft en säljledande roll. Din energi och driv smittar av sig på dina kollegor och franchisetagarna.

Om Alert SeniorAlert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra uppdrag både mot företagsmarknaden samt privatmarknaden. Vi startade verksamheten 2014 och är idag etablerade med 20-tal kontor som både drivs som franchise och som egna enheter. Vi har en uttalad tillväxtstrategi med målsättningen att växa kraftigt de närmste åren. 2019 och 2020 blev vi utnämnda till DI Gasell vilket innebär att vi är ett av Sveriges snabbast växande företag. Alert Senior är medlem i Svenska Franchise Föreningen.

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av flera testverktyg genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan, gör detta så fort som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders hos Norén & Lindholm på 070-77 88 743.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer och ansök här

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer