pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Vi söker fler alerta pensionärer som vill jobba extra på egna villkor

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi fler alerta pensionärer som vill jobba extra på egna villkor.

På Alert Senior erbjuder vi olika typer av jobb till privatpersoner inom städ, trädgård och hantverk samt varierande uppdrag till företag.

Du bestämmer själv i vilken omfattning du vill jobba och vilka uppdrag du vill utföra. Är du ålders- eller avtalspensionär och vill bli en del av vårt härliga team? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att jobba extra på Alert Senior.

Skicka en intresseanmälan via vårt formulär eller ring oss.

Varm välkommen med din ansökan!

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer