pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Nu är det dags att boka tid för trädbeskärning

Vad kan vi hjälpa dig med?

Beroende på vart i vårt avlånga land du befinner dig kan det vara hög tid att börja planera för trädbeskärning och ta tag i trädgården inför vår- och sommarperioden. Faktum är att så fort termometern visar varmare än -10 grader går det utmärkt att beskära kärnfrukter såsom äppel- och päronträd.

Det är många saker som spelar in när du ska avgöra vilken tid som är bäst att beskära dina träd och växter. En del träd mår bäst av att beskäras tidigt på året, medan andra med fördel kan invänta JAS (juli, augusti, september). Men kom ihåg att det viktiga inte är exakt när du beskär, utan att det utförs på rätt sätt.

Om du är osäker på vilken tid som är bäst för just dina träd är du välkommen att boka en konsultation med någon av våra duktiga seniorer. Vi finns från Trelleborg i söder till Umeå i norr. Kontakta din lokala platschef för att boka din tid.

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer