pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Skapa en härlig sommar hemma!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vår och sommar är tiden då trädgården vaknar till liv och blir en levande och färgsprakande oas. Det finns en uppsjö av aktiviteter att utforska för att få ut det bästa av din gröna vrå under dessa soliga månader.

Städa och underhåll altanen och gräsmattan

För att din trädgård ska vara en riktig fröjd för ögat är det viktigt att hålla altanen och gräsmattan i gott skick. Rensa bort löv och skräp från altanen, skrubba eventuella fläckar och rengör utemöblerna för att skapa en inbjudande plats för avkoppling och socialt umgänge.

Se till att klippa gräsmattan regelbundet och gödsla för att hålla den grön och frodig. En välskött altan och gräsmatta ger en fin inramning till din trädgård och gör den till en ännu trevligare plats att spendera tid på. Vill du istället tänka på annat så kan vi hjälpa dig med det du behöver. Klicka här för att berätta vad du vill ha hjälp med. 

Utforska möjligheter för altanutökning eller förnyelse

Om du känner att din nuvarande altan inte riktigt uppfyller dina behov eller om du vill utöka din utomhusyta, är våren och sommaren den perfekta tiden att överväga förändringar på.  Det kanske är dags att utöka din altan för att skapa mer plats för grillkvällar och sociala tillställningar? Kanske till och med överväga att byta ut den mot en nyare variant för en uppfriskande förändring?

Med rätt planering och design kan en ny altan bli trädgårdens kronjuvel och skapa en ännu mer inbjudande och funktionell utomhusmiljö. Vi har erfarna hantverkare som mer än gärna hjälper dig att uppfylla dina drömmar!

 

Skötsel och underhåll

Under våren och sommaren är det viktigt att hålla trädgården i trim genom regelbunden skötsel och underhåll. Beskär buskar och träd, rensa ogräs och vattna regelbundet för att säkerställa att din trädgård förblir frodig och vacker.

Vi på Alert Senior vet att tiden ibland blir knapp. Ibland måste eller vill man göra annat. Oavsett vilka idéer eller behov du har för din trädgård och ditt hem så finns vi här för att hjälpa dig!

Vi kan fixa allt från plantering och skötsel till ommålning och ombyggnad.  Vi kan självklart även sköta bortforslingen av det gamla. Vi kan även städa inomhus så att du kan vara utomhus så mycket som möjligt. Sommaren är kort!

Så låt oss hjälpa till med det du behöver medan du njuter av det sommaren har att erbjuda!

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer