Vi har under rådande omständigheter förberett vår verksamhet för att hjälpa både dig som privatperson och företagare att underlätta din vardag. Läs mer här

Ring oss direkt 020-51 10 10

Åtgärder under rådande omständigheter

För oss är trygghet och säkerhet det viktigaste just nu. Det gäller såväl för våra kunder, seniorer som medarbetare.

Våra tjänster kan utföras både med omtanke, ansvar, tryggt och säkert både för privat-och företagskunder.

Just nu ser vi många företag som behöver hjälp med bemanning och vi anpassar våra lösningar för att även dessa uppdrag ska utföras på ett tryggt och säkert sätt.

Anlita oss tryggt och säkert

Vi tar nuvarande situation på största allvar och gör vårt yttersta för att säkerställa en trygg arbetsmiljö både för dig och våra anställda.  Alert Senior följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har tagit fram styrdokument som ett stöd för vår personal hur vi ska agera i olika uppdrag.

När du anlitar Alert Senior

Det är viktigt att vi alltid håller ett avstånd om 1,5–2 meter. Om du eller någon i ditt hushåll har Covid-19 liknande symtom ska du boka om uppdraget.

Med vänlig hälsning
VD, Niclas Hagnäs

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda. Bara fyll i din e-postadress och välj ditt lokala Alert Senior-kontor här nedan.

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer