pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior Solna
08-300 480

Snöskottning, vi hjälper till!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Behöver du hjälp med snöskottning? Vårt team av professionella snöskottare står redo att hjälpa dig med att rensa bort snön från din uppfart, trottoar eller uteplats. Vi förstår att snöskottning kan vara en tung och enerverande uppgift, särskilt under de kalla vintermånaderna. Därför har vi dedikerade medarbetare som är experter på snöskottning och som är redo att underlätta din vardag.

Alert Senior utför snöskottning

Vårt mål är att erbjuda effektiv och pålitlig service för att säkerställa att dina områden är säkra och framkomliga efter snöfall. Genom att anlita Alert Senior kan du undvika att själv behöva slita med snöskyffeln och istället fokusera på att njuta av vintern. Oavsett om det handlar om mindre eller större ytor så kan vi sköta snöskottningen åt dig.

 

Vi använder oss av professionell utrustning och har den nödvändiga expertisen för att snabbt och effektivt skotta bort snön. Vår personal är noggranna och kan hantera snöskottningen på ett säkert sätt för att undvika skador på omgivande egendom.

 

Förutom att erbjuda snabb och effektiv snöskottning så strävar vi efter att leverera en kundupplevelse av högsta kvalitet. Vi är flexibla och anpassar oss efter dina behov och önskemål. Vi är även stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra tjänster och vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att leverera enastående service varje gång. 800kr ink rut-avdrag och då ingår det 2 timmars arbete, tid över 2 timmar debiteras med 259kr ink rut-avdrag. Är du företag kontakta oss för offert.

 

För att boka vår snöskottningstjänst behöver du bara kontakta Alert Senior så ordnar vi resten. Vi kan skapa ett skottningsschema som passar dina behov och se till att dina områden är befriade från snö när du behöver det som mest. Från enstaka tillfällen till regelbunden skottning under hela vintersäsongen, så kan vi anpassa våra tjänster efter dina önskemål.

 

Så nästa gång snön faller och du funderar på att ta fram snöskyffeln, låt Alert Senior ta hand om det åt dig. Med vår hjälp kan du undvika att frysa ute i kylan och istället luta dig tillbaka och låta Alert Senior sköta snöskottningen åt dig. Kontakta Alert Senior redan idag för att boka din snöskottningstjänst och låt Alert Senior hjälpa dig att göra vintern lite lättare och mer bekymmersfri.

Alert Senior Solna i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer