pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior Solna
08-300 480

Nyheter

Nyheter från Alert Senior Solna

Vad kan vi hjälpa dig med?

God Jul & Gott Nytt År önskar Alert Senior!

Vi vill tacka alla våra kunder och all vår personal för året som har gått och vill passa på att önska en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Läs mer

Kampanj, rengöring luftvärmepump.

kampanjpris 799kr ink rut-avdrag. Rengöring av din luftvärmepump, inomhus och utomhus-delen. Nu när det är kallare ute och el-priserna går upp så är det väldigt viktigt att din luftvärmepump är så effektiv som möjligt. En rengjord luftvärmepump ger ett varmare inomhusklimat och ett mindre hål i plånboken. Kontakta oss på 08-314 40 00 för att

Läs mer

Snöskottning, vi hjälper till!

Behöver du hjälp med snöskottning? Vårt team av professionella snöskottare står redo att hjälpa dig med att rensa bort snön från din uppfart, trottoar eller uteplats. Vi förstår att snöskottning kan vara en tung och enerverande uppgift, särskilt under de kalla vintermånaderna. Därför har vi dedikerade medarbetare som är experter på snöskottning och som är

Läs mer

Är du den vi letar efter?

Letar du efter en meningsfull och flexibel sysselsättning? Då kan du vara precis den vi letar efter! Vi söker erfarna städare/städerskor som har gått i pension och vill fortsätta dela sin expertis med vårt team. Arbeta i en flexibel miljö som passar din tidtabell! Om du är redo att ta nästa steg och vara en

Läs mer

Bemanning chaufförer

Vi vill tacka Bergholms transport för ett lyckat samarbete under sommaren. Vi ser fram emot kommande uppdrag i framtiden!

Läs mer

Trevlig midsommar!

Vi önskar alla våra kunder och medarbetare en glad midsommar med sju sorters blommor och desto fler sillsorter! Om majstången trillar in i huset eller middagsgästerna spiller senapssill på era fönster, då vet ni att vi finns här redo för er!

Läs mer

Vår VD Niclas Hagnäs intervjuas i Västerås Tidning

I intervjun berättar Niclas bland annat om bolagets framtid och behovet av att rekrytera fler pensionärer för att möta efterfrågan. Klicka på bilden för att läsa artikeln.

Läs mer

Vi hjälper dig med din trädgård och andra utomhusjobb!

Anlita våra alerta seniorer till det mesta i din trädgård såsom bygga altan, staket, måla om huset, rensa rabatter, kratta samt klippa häckar och buskar. Hör av dig så berättar vi mer. Vi erbjuder även tjänster till företag och föreningar. Läs mer om vad vi erbjuder inom måleri, snickeri och trädgård.

Läs mer

Vi har tillgänglig personal för bemanning!

Är du företagare och har snabbt behov av personal med gedigen kompetens och lång erfarenhet? Vi har just nu tillgänglig personal inom administration, inköp, försäljning, sjukvård, omsorg, event, fastighetsskötsel, lager och budbilstransporter. Vi bemannar för kortare eller längre tid, eller enstaka timmar – Flexibel bemanning är vårt ledord! Tveka inte att ta kontakt med oss

Läs mer

Glad Påsk!

Alert Senior önskar en Glad Påsk till alla kunder och medarbetare!

Läs mer

Alert Senior Solna i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer