Ring oss direkt 0410-400 23

Vi fixar hantverkare!

Nu är det dags att njuta i trädgården!

Nu är det sol och värme och din trädgård har vaknat till liv. Vi hjälper dig med det mesta från en ny altan till stenläggning eller målning av din fasad.

Läs mer

Vi söker fler medarbetare

Det finns flera fördelar med att fortsätta arbeta även efter att du nått pensionsåldern, pension och arbete utesluter nämligen inte varandra. Din långa arbetslivserfarenhet gör dig attraktiv på marknaden och även ekonomiskt är det ofta förmånligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer

Populära tjänster just nu

Just nu är dessa tjänster särskilt populära hos oss: företagsbemanning, altanbygge, fönsterputs, målning, stenläggning, städning och trädbeskärning.

 • Företagsbemanning

  Anlita våra seniorer när ditt företag behöver extra resurser.

  Läs mer
 • Snickare

  Anlita våra seniorer med erfarenhet av snickeriarbete.

  Läs mer
Visa alla nyheter

Senaste nytt

 • Etablering i Ystad!

  Etablering i Ystad! Nu till höst/vinter 2019 kommer Alert Senior etablera sig i Ystad!  Vi söker efter dig, glada pensionär,  som känner att du inte är riktigt färdig med yrkeslivet, och som vill jobba mer på DINA villkor? Du  bestämmer  själv vilka dagar du vill arbeta på, hur länge och …Läs mer
 • Duktiga Hantverkare!

   Duktiga Hantverkare! Vi hoppas alla har haft en skön midsommarhelg! Underbart väder vi fick! Vi tar chansen och slår ett slag för vår duktiga personal idag och visar några exempel på vad de åstadkommer, vi är så stolta över dem! Vi har otroligt duktiga hantverkare som utför snickerier, målning, tapetsering, …Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Trelleborg i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer