Ring oss direkt 0410-400 23

Vi fixar trädgården!

Nu är det dags att göra din trädgård höstfin

Det finns fortfarande många fina dagar kvar att njuta av din trädgård. Vi hjälper dig med det mesta så som beskära träd, klippa häckar, kratta gångar och olika hantverksjobb.

Läs mer

Vi söker fler medarbetare

Det finns flera fördelar med att fortsätta arbeta även efter att du nått pensionsåldern, pension och arbete utesluter nämligen inte varandra. Din långa arbetslivserfarenhet gör dig attraktiv på marknaden och även ekonomiskt är det ofta förmånligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer

Populära tjänster just nu

Just nu är dessa tjänster särskilt populära hos oss: företagsbemanning, altanbygge, fönsterputs, målning, stenläggning, städning och trädbeskärning.

 • Bemanning

  Anlita våra seniorer när ditt företag behöver extra resurser

  Läs mer
 • Städning

  Våra seniorer ser till att ditt hem är rent och fräscht.

  Läs mer
Visa alla nyheter

Senaste nytt

 • Höstfix i trädgården!

  Höstfix i trädgården, viktigare än man tror. Att höstfixa i trädgården inför vintern är viktigt och du ligger dessutom i framkant när våren kommer! Höstfix i trädgården kan innebära att ni ger växter vinterskydd, gödslar gräset inför vintervilan eller beskär buskar etc.Läs mer
 • Gårdsportar, nytillverkning i gammal stil!

  Vi fick ett kul, utmanande och spännande uppdrag på en gård, att göra gårdsportar. Originalporten är i dåligt skick och vi ska tillverka en ny och få den att se gammal ut. Med andra ord, göra den så lik originalet som möjligt i nytillverkning!Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Trelleborg i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer