pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior utnämnda till DI Gasell för andra året i rad

Vad kan vi hjälpa dig med?

 

Alert Senior Gasell 2020

Alert Senior startade verksamheten i Västerås 2014 och har sedan dess varje år vuxit och är idag etablerade med 15 kontor i landet som drivs både som franchise och som egna enheter. Vi är oerhört stolta att vi mottagit utnämningen DI Gasell för andra året i rad, både 2019 och 2020. Det innebär att vi är ett av Sveriges snabbast växande företag.

-Anledningen till vår tillväxt är att både våra företags- och privatkunder förstår fördelarna med att anlita våra kompetenta, erfarna och stolta seniorer som arbetar för att de vill och kan och inte för att de måste, det tycker vi stavas ”arbetsglädje”. Detta hade inte heller varit möjligt utan våra franchisetagare och medarbetares fantastiska insats säger Niclas Hagnäs, delägare och franchiseansvarig på Alert Senior.

Vår målsättning är att fortsätta vår tillväxtresa de närmaste åren och det ska vi lyckas med genom att attrahera engagerade franchisetagare, medarbetare och seniorer som vill vara en del av vår utveckling.

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att bemanna företag med erfarna medarbetare och för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag till privatpersoner. Alert Senior drivs både som franchise och som egna enheter och finns idag representerat med 15 kontor i landet. Vi har en uttalad tillväxtstrategi med målsättningen att växa kraftigt de närmste åren. 2019 och 2020 blev vi utnämnda till DI Gasell vilket innebär att vi är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Så fungerar ROT och RUT

Du kan få ROT- och RUT-avdrag för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger däremot inte rätt till ROT- och RUT-avdrag.

Läs mer om ROT- och RUT-avdrag

Om Alert Senior

Alert Senior är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer för att utföra hushållsnära tjänster med ROT-och RUT-avdrag samt bemanna uppdrag hos företag. Företaget startade 2014 och finns idag representerat via franchisetagare på flera orter i landet.

Läs mer

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer